, .
clearsky_day 1.9℃
Vārda dienu svin: Austra, Aurora

Dārzs un Drava

Vasara, 2023

$journal->name
Numura raksti
Telpaugi ar dīgstošām sēklām
Telpaugi ar dīgstošām sēklām

Ikdienā mums blakus atrodas daudz dažādu telpaugu, kas palīdz strādāt un ar...

Vainagošana
Vainagošana

Saules rita gadskārtas, starp tām arī Līgo, tiek saistītas ar nebeidzamo ap...

Mazāk zināmas salvijas
Mazāk zināmas salvijas

Veidojot dabiska tipa, neformālus stādījumus, reizēm noder augi, kas nebūt ...

Pavasaris dārzā vērīga dārznieka acīm
Pavasaris dārzā vērīga dārznieka acīm

Vai esat pamanījuši, ka arī starp augiem ir cīruļi un pūces? Ka no sniega a...

Trīs labas lietas tauriņu priekam
Trīs labas lietas tauriņu priekam

Dabas skaistumam vienaldzīgo nav – vai tās būtu tauriņu dejas uz ziediem, č...

Durbes dārzniecībā – radošs mīlestības darbs
Durbes dārzniecībā – radošs mīlestības darbs

Dienvidkurzemes novadā, netālu no mazpilsētas Durbes atrodas ļaužu iecienīt...

Ziemciešu dobes idejas
Ziemciešu dobes idejas

Sapņojat par jaunu puķudobi? – Piedāvājam dažas vienkāršas idejas, kā sakom...

Kas nu būs ar vīnodziņ?
Kas nu būs ar vīnodziņ?

Redzot, kā pavasarī ievu ziedēšanas laikā plosās salna, visi augļkopji bija...

Krūmmelleņu audzēšana, izmantojot organominerālo mēslojumu
Krūmmelleņu audzēšana, izmantojot organominerālo mēslojumu

Krūmmellenes (pamatsuga – Vaccinium corymbosum) ir daudzgadīgi Ēriku dzimta...

Smiltsērkšķi un to vērtīgā eļļa
Smiltsērkšķi un to vērtīgā eļļa

Latvijā smiltsērkšķi pieskaitāmi pie netradicionālām kultūrām, tomēr pēdējo...

Augļu koku vainagu veidošana
Augļu koku vainagu veidošana

Lai koki ražotu daudz un augstas kvalitātes augļus, tiem ne tikai pietiekam...

Irbes bode
Irbes bode

Saimniecība „Irbes dārzeņi” atrodas Zemgalē – Jelgavas novada Platones paga...

Viens vienīgs tomātu lauks. "Dzērvju" tomāti.
Viens vienīgs tomātu lauks. "Dzērvju" tomāti.

Saimniecība Dzērves atrodas Jelgavas novada Vircavas pagastā, un to aps...

Bites ziedošos ābeļdārzos
Bites ziedošos ābeļdārzos

Dzirdot vai lasot vārdu bite, cilvēkiem parasti uzreiz prātā nāk jau samērā...

No nulles līdz savam biškopības uzņēmumam. 2. daļa.
No nulles līdz savam biškopības uzņēmumam. 2. daļa.

Sveicināti, es esmu Jānis Andiņš, un šis ir mans trešais gads, apgūstot biš...

Citi žurnāli Skatīt vairāk